Skip to main content Skip to main menu Skip to footer menu
Partners

Liana Mainostoimisto M1

Type
  • Marketing Agencies
Liana Solutions provided
  • Press Release Distribution
Services provided
  • Content production
Operating in
  • Nordics

Markkinointi ja mainostoimisto M1 on fiksu ja luova mainostoimisto – mukavalla meiningillä. Toimistossamme työskentelee nelisenkymmentä rautaista ammattilaista kahdella eri paikkakunnalla: Jyväskylässä ja Helsingissä. Meidän kauttamme saat digitaalisen markkinoinnin ratkaisut, sisällöntuotannon, strategisen suunnittelun ja tehokkaan toteutuksen samassa paketissa.

Meillä tehdään syväluotaavaa brändityötä ja ajassa kiinni olevaa sisältöä, joka saa sinut erottumaan. Saat meistä markkinointiisi kumppanin, joka ajattelee bisneksesi parasta ja tekee asiat sinulle helpoksi.

Jos kaipaa taustavoimia, jotka virittävät markkinoinnin ja mainonnan toimenpiteet tehostamaan myyntiä ja liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista, meiltä M1:stä löytyy koko joukkueellinen markkinointiviestinnän ammattilaisia, jotka heittävät itsensä ja osaamisensa täysillä peliin. Olemme monikanavamarkkinoinnin taitajia, jotka hallitsevat niin perinteisen kuin nykyaikaisen markkinoinnin suunnittelusta toteutukseen. Erityisen hyviä olemme brändien rakentamisessa ja kaupan alan mainostuotannossa. Olemme asiakkaillemme markkinointiviestinnän kumppani ja työrukkanen. Tuotamme arvoa strategista näkemystä tuovana markkinoinnin asiantuntijana, luovana ideanikkarina sekä tehokkaana käytännön toteuttajana.

Kokeile rohkeasti meitä ja tehdään yhdessä tavoitteistasi tuloksia.

https://www.m1.fi